Vilket material används vanligtvis för lagring av köksredskap

- 2021-06-09-

Generellt finns det tre typer av material förKök Krydda Container Rack Förvaringtoday, namely: plastic, stainless steel, and glass. The Kök Krydda Container Rack Förvaringof these three materials have their own characteristics.

Plastic Kök Krydda Container Rack Förvaringkännetecknas av låg vikt, rika färger och fler stilar. Det viktigaste är att plast har bra vattentålighet och kan anpassa sig till köksfuktigheten. I alla fall,Förvaring av behållare för plastköktål inte höga temperaturer som är lätta att smälta och frigöra giftiga ämnen.
Plastlådan av glas ser väldigt vacker ut och den är också vattentät och kan anpassas till köksfuktigheten. Men den här typen av kryddkartong i glas är relativt skrymmande, och den är mycket användbar för att bryta, och den är inte särskilt bekväm att använda.
Kökskryddlådan i rostfritt stål, denna typ av kökskryddlåda har ett snyggt och enkelt utseende, är lätt och lätt att använda och är lätt att bryta ner. Livslängden är relativt lång och har god fuktsäker och korrosionsbeständig prestanda. Den fuktiga miljön i köket är helt anpassningsbar, och den inre väggkonstruktionen i kryddlådan i rostfritt stål är mycket tät, döljer inte smuts och smuts och det är lätt att rengöra och rengöra. På det här sättet är det lätt att bestämma vilket material som är bättre för kökskryddlådan? Rostfritt stål är definitivt första valet. Jag vill förklara att kryddkartongens material inte har mycket att göra med om kryddor återgår till fukt. Så länge locket på kryddlådan är tätt stängt efter att du har använt kryddan kommer ingen fukt in och kryddorna blir fuktiga.